Filmări interzise minorilor cu fosta iubită a lui Horia Tecău! A fost șantajată cu expunerea imaginilor/ VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Informații halucinante despre fosta iubită a lui Horia Tecău și actualul său iubit, un cunoscut fotbalist, care a jucat la echipe mari precum PSG și Naopoli. Ezequiel Lavezzi și Natalia Borges sunt implicați într-un mega scandal fiind șantajați cu videoclipuri în care apar în intimitate.

Se pare că totul a pornit la începutul pandemiei, după ce s-au retras pe o insulă. Atunci fostul fotbalist și iubita sa au început să fie contactați de utilizatorii a două conturi de instagram. Cei din spatele paginilor de pe social media au spus că au filmări, imagini, dar și conversații intime dintre ei, iar pentru a nu le face publice și a le da presei, au cerut câte 5.000 de dolari pentru fiecare dintre acestea, potrivit informațiilor din presa internațională.  

Un apropiat de-a lui Ezequiel Lavezzi a declarat pentru presa argentiniană că motivul îngrijorării celor doi este unul real, după ce utilizatorii conturilor de social media le-au oferit detalii explicite din filmările cu care îi amenință. Fotbalistul retras din activitate a depus plângere la procuratura din Buenos Aires, iar în acest moment, procurorii investighează un caz de criminalitate cibernetică.

Natalia și Hora Tecău au rămas în relații bune

Chiar dacă multă lume credea că Natalia și Hora sunt făcuți unul pentru celălalt, se pare ca ei au avut o altă părere. Astfel că cei doi s-au despărțit, dar chiar și așa, au rămas în relații bune, din respect pentru tot ce au trăit unul alături de celălalt.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest