Filmările pentru „The Batman” au fost oprite, după ce actorul Robert Pattinson a fost testat pozitiv de COVID-19

 

După ce Robert Pattinson a fost confirmat cu coronavirus, filmările pentru producția „The Batman” au fost sistate, dat fiind că actorul joacă rolul principal în film!

Purtătorul de cuvânt de la studiourile Warner Bros a confirmat că un membru al echipei care lucrează la producția „The Batman” a fost confirmat cu noul coronavirus, dar nu a oferit nume.

„Un membru al producției The Batman a fost testat pozitiv la COVID-19 și se află în izolare în conformitate cu protocoalele stabilite”, se arată în comunicatul celor de la Warner Bros, potrivit CNN.

Aceleași surse menționate anterior au dezvăluit că membrul infectat cu coronavirus ar fi chiar actorul principal, Robert Pattinson, în vârstă de 34 de ani.

Filmările producției „The Batman” au fost oprite, din nou, la doar trei zile după ce fuseseră puse iar în mișcare. Filmările care au loc în Marea Britanie, Herforshire, au fost suspendate din luna martie din cauza pandemiei de coroanvirus.

Cine este Robert Pattinson

Robert Pattinson este cel mai tânăr actor care va juca rolul lui Bruce Wayne în „The Batman”. Vedeta de la Hollywood a fost desemnat cel mai frumos bărbat al anului 2020.

Robert Pattinson s-a făcut cunoscut datorită rolului din „Twilight” acolo unde l-a interpretat pe Edward Cullen, cât și datorită relației pe care a avut-o cu fosta colegă de platou, Kristen Stewart.

Noua producție „The Batman” este așteptată să iasă pe piață în toamna anului 2021. În filmul regizat de Matt Reeves mai joacă Zoë Kravitz, Paul Dano și Colin Farrell.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest