Filmul agresiuni cântăreței Roxen! Acuzații grave și scene de groază în apartamentul artistei/ VIDEO

 

Conform unui document din anchetă, Roxen şi iubitul ei au mers în ziua de 8 iunie la artistă acasă. Bărbatul s-a culcat, timp în care reprezentata Eurovision a rămas trează şi şi-a petrecut timpul pe laptop şi telefon.

În jurul orei 4:30, iubitul artistei se trezește și începe să o ia la rost pe aceasta întrebând-o cu cine vorbește prin mesaje. Acesta este momentul când bărbatul devine agresiv și asa începe calvarul pentru Roxen. Iubitul o trage de păr pe cântăreață, o lovește cu palmele și pumnii și chiar și cu o coadă de mătură.

Potrivit aceluiași document există doi martori care au auzit țipetele puternice ale unei femei care striga după ajutor, dar și vocea unui bărbat nervos. Mai mult decât atât, cei doi au auzit și zgomotul de obiecte sparte. Unul dintre aceștia a fost cel care a apelat autorităților.

Bărbatul susține că nu s-a întâmplat absolut nimic. Ba chiar neagă și că ar fi rămas să doarmă în locuința artistei. După spusele ei, în jurul orei 03:00 s-a întors acasă, pentru că urma să meargă la liceu. Iubitul cântăreței a declarat că înainte de plecare i-a spus acesteia că nu mai dorește o relație și că vrea să se despartă de ea. Mai mult, bărbatul susține că Roxen a inventat toate aceste lucruri pentru a se răzbuna. În plus, acesta a spus că artista a venit la el acasă și a lovit ușa cu picioarele.

Cu toate că bărbatul a negat acuzațiile, Roxen a prezentat mai multe vânătăi la nivelul feței, astfel artista a reușit să obtină un ordin de protecție contra iubitului său!


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest