Filmul tragediei mezzosopranei de la Iași care a ajuns în comă, pas cu pas! Detalii înfiorătoare din anchetă!

 

Dezvăluiri cutremurătoare despre cazul care a șocat România! Avem tot filmul tragediei mezzosopranei din noaptea nenorocirii, pas cu pas, și în plus deținem și câteva detalii înfiorătoare din anchetă.

Sâmbătă, 9 mai, în jurul orei 23:00, artista este găsită de soțul ei, Codrin Nicoară, plină de sânge în casă. Trupul mezzosopranei zăcea la capătul scărilor interioare din vila pe care o dețin cei doi. Acesta a fost momentul când lucrurile au început să scape de sub control.

În momentul în care își găsește soția într-o stare de semiconștiență, Codrin Nicoară face un gest șocant. Pianistul nu apelează numărul de urgență 112, ci o duce într-o cameră, unde o lasă plină de sânge, în pat.

Codrin Nicoară a găsit o explicație pentru gestul său uluitor. Pianistul le-a povestit anchetatorilor că soția sa a consumat o cantitate mare de alcool, acesta fiind motivul pentru care femeia a căzut pe scări. Mai mult decât atât, bărbatul a povestit că a găsit urmă de vomă la capătul scărilor, semn că sotiei sale i s-a făcut rău înainte să cadă.

Opt ore a stat artista în agonie. Abia spre dimineață a realizat pianistul starea sa și a sunat-o spre mama sa care a plecat din apartamentul în care locuiește, spre vila celor doi soți.

La ora 7:10, Viorica Nicoară, soacra mezzosopranei sună la numărul de urgență 112 și cere ajutor spunând că nora sa a suferit un accident casnic si este inconștientă.

În jurul orei 7:30, un echipaj de terapie intensivă mobilă ajunge în vila din Aroneanu. Abia după câteva minute bune, Maria Macsim Nicoară este intubată și ventilată pentru a putea fi transportată la spital, în stare critică, cu leziuni extrem de grave.

În jurul orei 08:00, mezzosoprana ajunge la spital, unde este supusă mai multor controale medicale. Femeii i se recoltează probe de sânge și i se stabilește nivelul alcoolemiei. Din spusele specialiștilor, în momentul în care artista a căzut pe scări, avea o alcoolemie în jurul valorii de 1 miligram de alcool pur în sânge.

După câteva ore de la internare, reprezentanții secției de neurochirurgie anunță Poliția care se deplasează la vila celor doi pentru a afla ce se întâmplă. Aici sunt investigați soțul și soacra artistei. Chiar dacă era de câteva ore bune în spital, nimeni nu s-a interesat de starea artistei. Nici soțul, nici soacra, dar nici alte rude sau prieteni nu au venit la spital și nici nu au telefonat pentru a cere detalii despre cazul Mariei Nicoară.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest