Fina Anamariei Prodan, Andreea Bogățeanu, s-a atașat de copiii soțului din prima căsătorie: „Iubesc tot ce înseamnă el!”

 

În imposibilitatea de a face copii, Andreea Bogățeanu a mărturisit în exclusivitate la Antena Stars că îi iubește nespus pe cei ai soțului din prima căsătorie, iar sentimentele sunt împărtășite.

 

În cadrul unui interviu acordat Antena Stars, nepoata lui Mircea Sandu și, totodată, fina Anamariei Prodan, Andreea Bogățeanu a dezvăluit că trăiește o poveste de dragoste fantastică, la care nu a sperat, cu Viorel Bogățeanu, cântăreț de muzică de petrecere.

 

Andreea Bogățeanu nu a putut rămâne însărcinată din cauza unor probleme de sănătate, dar s-a atașat teribil de copiii soțului din prima căsătorie. Fina impresarei a mărturisit că se înțelege de minune cu cei doi copii ai soțului ei, Evelina și Elis, pe care îi iubește extraordinar de mult. Ea a ținut să precizeze că și micuții au aceleași sentimente pentru ea. Cu atât mai mult, ei au acceptat-o încă din primul moment și s-au atașat de ea.

 

„Soțul meu are doi copii din prima căsătorie, pe care îi iubesc ca și pe copiii mei, Evelina și Elis. Și ei mă iubesc extraordinar de tare. Eu mi-am dorit foarte mult copii. Din păcate, am o problemă de sănătate și nu am reușit să fac. Îl iubesc pe Viorel cu toată ființa mea și atâta timp cât îl iubesc pe el, iubesc tot ceea ce înseamnă el, iar copiii lui pentru mine sunt sfinți. Și copiii m-au acceptat pentru că au simțit sufletul meu, s-au atașat foarte mult de mine, sunt copii care mă iubesc cu adevărat”, a mărturisit Andreea Bogățeanu, în cadrul emisiunii Star News.

 

Acum, fina Anamariei Prodan se simte fericită, trecând peste tragediile de care a avut parte cu ceva vreme în urmă. Acum un an, Andreea Bogățeanu a povestit la Showbiz Report dramele prin care a trecut, atunci când foștii ei parteneri au murit înainte să ajungă la altar. „Logodnicul meu a decedat, a făcut stop cardiac exact înaintea nunții. După, am mai avut o relație cu un băiat, de 5 ani. Din păcate și el a decedat tot în urma unui stop cardiac, tot înaintea nunții”, a mărturisit Andreea Bogățeanu, fina Anamariei Prodan.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest