Fiori pentru Simona Trașcă: „Peste doi ani voi reveni în viața ei!”

 

Admiratorul – hărțuitor al divei a mărturisit la Antena Stars că a făcut o pasiune de mic pentru ea și orice s-ar întâmpla nu o poate uita.

 

Atacatorul Simonei Trașcă nu-și poate lua gândul de la vedetă. Și asta în ciuda faptului că are interdicție de a se apropia de ea pentru următorii doi ani, pe care dacă o va încălca riscă să ajungă în spatele gratiilor. În exclusivitate la Antena Stars, George Pepa a spus că nu poate să stea departe de ea pentru că a dezvoltat o pasiune față de divă încă de când era mic și de aceea o roagă să uite modul în care s-a comportat până acum cu ea și îi cere să se împace.

 

''O rog din tot sufletul să dea uitării la tot ce s-a întâmplat și vreau să mă întâlnesc cu ea, chiar dacă nu am acest drept, cu acordul ei, nu se poate întâmpla nimic, este în regulă. Să ne împăcăm adică vreau eu să o văd și atunci o să fiu liniștit. Eu am o obsesie de mic pentru ea și voi știți asta, de foarte mulți ani''a declarat George Pepa în exclusivitate la Antena Stars.

 

George Pepa a mai făcut o serie de mărturisiri care ar trebui să-i dea fiori pe șira spinării vedetei. Bărbatul a spus că după ce va respecta hotărârea instanței de a nu se apropia de ea în următorii doi ani, când aceasta va înceta să mai producă efecte va reveni în viața ei. Bărbatul regretă totodată că nu a avut o altă abordare vis-à-vis de divă considerând că astfel chiar ar fi putut fi împreună.

 

''Aș aștepta și încă doi ani, dacă ar fi nevoie, și tot aș reveni în viața ei, pentru că nu pot să șterg totul cu buretele și vreau să-i demonstrez faptul că sunt un băiat bun și chiar merit. Cu siguranță dacă eram un om bun de la început și nu făceam ce am făcut, lucrurile ar fi fost mult mai ok și primeam un rezultat bun din partea ei. Consider că, dacă eram un bărbat mai ok, o cuceream mai ușor decât poate mă așteptam. Dar nu pot să o uit. Pentru mine, ar fi un gol în suflet dacă nu s-ar ajunge la o împăcare'', a declarat George Pepa în exclusivitate la Antena Stars.

 

În urma procesului intentat de Simona Trașcă, George Pepa a primit o interdicție de a se apropia de fosta asistentă TV pentru următorii doi ani, altfel riscă să petreacă în închisoare următoarele patru luni dacă va încălca hotărârea instanței.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest