Fiul adoptiv al Luminiței Anghel, ignorat de artistă, după ce a fost bătut cu bestialitate: „N-a fost lângă mine. Nu-mi trimite niciun ban”

 

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel a trecut printr-un episod traumatizant, după ce a fost bătut cu bestialitate de un prieten, în propria casă. Deși s-a spus că imediat după momentele cumplite, artista i-a fost alături, se pare că lucruile au stat cu totul altfel, iar acum adevărul a iesit la lumină.

David Pușcaș a fost protagonistul unui coșmar, în urmă cu puțin timp, după ce un băiat pe care îl considera prieten a intrat în casa lui și a început să exercite un comportament violent asupra lui, din cauza unei păreri pe care fiul adoptiv al Luminiței Anghel și-a expus-o asupra lui.

A început sa imi arunce toate farfuriile, paharele, ghiozdanul cu portofelul pe geam, eu rugându-l sa iasă din casa mea. Apoi a sărit cu pumnii, m-a calcat cu bocancii pe picior, mi-a zdrobit telefonul si sunt lovit la cap si la ochi.”, spunea David Pușcaș, la momentul acela.

Luminița Anghel l-a ignorat pe David Pușcaș, după ce a fost bătut

Relația dintre David Pușcaș și Luminița Anghel s-a deteriorat de-a lungul anilor, iar drept dovadă stă reacția pe care artista a avut-o după ce a aflat că fiul ei adoptiv a fost internat în spital.

Deși s-a spus că artista i-a fost alături în secunda doi, potrivit spuselor băiatului, se pare că lucrurile nu au stat deloc așa. David Pușcaș a mărturisit că la 2-3 zile după incident, când și-a recuperat numărul de telefon, a găsit un mesaj de la mama sa în care îl întreba ce s-a întâmplat cu el, pentru că o căutau foarte mulți ziariști.

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel a ținut sa precizeze că alături i-au fost doar prietenii, iar mama sa nu i-a trimis niciun ban, încă de la începutul pandemiei.

„Nu m-am văzut cu mama.  Am noroc că am oameni, prieteni super ok lângă mine. Știi, pe de o parte ți se dă, pe de alta ți se ia. La mine, dacă familia n-a fost lângă mine, au fost prietenii. Și chiar sunt prieteni adevărați.

Citisem în presă la un moment dat că mama îmi virează bani în nu știu ce cont. De când a început pandemia, eu ma întrețin 100% singur. Mama nu-mi trimite bani în cont, mă descurc să mă întrețin singur.”, a spus David Pușcaș pentru ciao.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest