Fiul adoptiv al Luminiței Anghel s-a mutat în casa mamei lui, după ce a fost bătut măr. Au îngropat securea războiului

 

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel a fost bătut cu bestialitate, în propria casă, chiar de unul dintre prietenii săi. În urma loviturilor suferite, David Pușcaș a avut nevoie de îngrijiri medicale. După episodul violent, artista a intervenit și l-a primit în casa ei pentru a avea grijă de el.

În urmă cu câteva zile, fiul adoptiv al Luminiței Anghel a trecut prin momente delicate. Tânărul a fost bătut măr de unul dintre prietenii săi și a fost lăsat într-o baltă de sânge în propria casă. Din cauza traumatismelor, tânărul a fost internat, de urgență, în spital, iar între timp, se pare că s-a mutat la mama lui.

Deși Luminița Anghel și David Pușcaș au fost la cuțite o bună bucată de timp, potrivit surselor apropiate celor doi, se pare că acum sunt în relații mai bune.

"David pot spune că se reface, din fericire. Încă mai are dureri la cap pentru că lovitura a fost destul de puternică, a necesitat să fie cusut imediat, ca să nu îi mai curgă sânge, iar pe picior nu poate merge încă foarte bine. Este în recuperare, îşi ia un tratament, şi are nişte calmate pentru durere pentru că a primit lovituri în zona intercolsatală care îl dureau destul de rău (...)David îşi respectă şi iubeşte familia şi despre mama lui vorbeşte foarte frumos şi o respectă" au dezvăluit prietenii săi despre actuala stare de sănătate a tânărului.

Agresorul lui David Pușcaș a fost prins

David Pușcaș își dorește ca agresorul său să fie pedepsit conform legii pentru violențele pe care le-a îndurat în propria casă. Conform informațiilor oferite de apropiații victimei, prietenul violent a trecut prin momente grele de-a lungul timpului, însă chiar și așa, gestul său nu poate fi scuzat nicicum.

El nu îşi doreşte ca nimeni să primească nu ştiu ce pedepse. Vrea ca poliţia să îşi facă datoria. Ne-am interesat şi am aflat că şi agresorul a trecut prin destul de multe lucruri, dar asta nu e o motivaţie să devii o persoană agresivă sau să ai un comportament agresiv.” au mai spus sursele menționate anterior.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest