Fiul Anamariei Prodan față în față cu judecătorii! Ce le-a spus Bebeto magistraților!

 

În procesul de divorț dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, magistrații de la Judecătoria Buftea au avut nevoie și de mărturia adolescentului în vârstă de 14 ani.

 

Laurențiu Reghecampf junior s-a prezentat la Judecătoria Buftea însoțit de sora sa mai mare și de avocatul Anamariei Prodan, pentru a da declarații în procesul de divorți dintre părinții săi. Sexy impresara a lipsit de la audierea fiului ei, întrucât nu se afla în țară.

 

La ieșirea de la audieri, Bebeto a mărturisit pentru o emisiune TV că totul a decurs bine la întâlnirea cu judecătorii și a explicat și absența mamei sale, spunând că aceasta este plecată cu treburi în străinătate. El susține că a spus tot ce a avut de zis fără să mintă și că încearcă alături de familia sa să treacă peste perioadele tensionate din viața lor.

 

”A fost bine. Noi mereu trecem peste perioadele tensionate și dificile. Mama e în Abu Dhabi. Am vorbit cu mama înainte de audieri și mi-a zis să zic ce am de zis și să nu mint”, a spus Bebeto la ieșirea de la instanță.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest