Fiul lui Brigitte Pastramă, dat afară din casă în bătaie de mama lui! „Cu palme și pumni”/ VIDEO

 

Fiul lui Brigitte Pastramă a fost dat afară din casă în bătaie, de propria mamă! Scandalul dintre cei doi capătă proporții din ce în ce mai mari, iar dezvăluirile făcute de Robert Sfăt în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” au pus benzină pe foc!

Robert Sfăt își acuză mama de violențe grave! Potrivit spuselor sale, a fost dat afară din casă cu palme și pumni. Mai mult de atât, Robert Sfăt a dezvăluit că au existat episoade în care a fost nevoit să doarmă pe preș.

”Am fost dat afară cu palme și pumni primiți de la ea, din fața casei. Am ajuns să dorm pe preș și de nenumărate ori sora mea îmi aducea apă prin poartă. Sincer vă zic acum, asta e viață de familie pe care să o trăiești?”, a declarat Robert la XNS.

Aflat pe canapeaua platoului „Xtra Night Show”, Robert Sfăt a continuat seria dezvăluirilor șocante și a mărturisit că la vârsta de 7 ani a aflat că mama lui era închisă după gratii, nicidecum că era plecată în Germania, așa cum fusese mințit.

”Știu că mama mea era plecată în Germania, ca să aflu la 7 ani că e în pușcărie, cum se spune pe românește.”, a adăugat el.

Dat afară cu regularitate

Se pare că nu ar fi pentru prima dată când Robert Sfăt ar fi fost dat afară din casă. Recent, tânărul a mărturisit că a dormit pe bănci, la metrou și oriunde putea să se odihnească, din cauza numeroaselor certuri pe care le-a avut cu mama lui.

"Am mai dormit și pe bancă și la metrou, am dormit pe unde am apucat, nu mi-a fost rușine" Am stat , am vorbit cu boschetarii, i-am respectat și pe aia de la om la om." a spus Robert Sfăt în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest