Fiul lui Brigitte, dezvăluiri dureroase de la mormântul tatălui său! „Duc eu mai departe ce nu a putut el să care”

 

Fiul lui Brigitte a făcut dezvăluiri dureroase de la mormântul tatăul său, Octavian Sfăt. Protagonist într-un conflict de proporții cu propria mamă, Robert merge deseori la locul în care a fost îngropat părintele său ca să își verse oful.

Durerea de a-ți pierde un părinte este nemărginită, iar Robert o simte cel mai bine pe pielea lui. După ce tatăl său a murit în urmă cu câțiva ani, fiul lui Brigitte a simțit că și-a pierdut cel mai mare sprijin. A recunoscut că mai plânge câteodată de neputința de a-l aduce înapoi și și-a amintit că Octavian Sfăt era singura persoană care îl asculta cu adevărat.

„El mă privește de sus și ține la mine în continuare. Aici îmi mai petreceam câteodată timpul și îmi mai spuneam ofurile, tatălui meu, despre care știam că are timp să mă asculte. Îi spun să stea liniștit, că o să duc eu mai departe tot ce nu a putut el să care. Cred că știe și el de acolo de sus ce și cum se întâmplă. Am pățit să mai și plâng, se întâmplă, nu mi-e rușine de treaba asta. Veneam aici de cel puțin două ori pe săptămână”, a spus Robert Sfăt, la „Xtra Night Show”.

Deși mama lui a adus acuzații grave la adresa lui despre consumul de droguri și nu a fost niciodată de acord cu pasiunea lui pentru muzică, fiul lui Brigitte este convins că tatăl său s-ar fi aflat la polul opus și ar fi fost mândru de el și de pasiunile pentru mașini și mixarea muzicii pe care le are.

Robert a mai adăugat că nu puține au fost dățile când și-a vizitat tatăl ca să își descarce sufletul de toate greutățile pe care le-a acumulat până la vârsta fragedă de 19 ani. „Veneam la mormântul lui să îi spun ofurile mele. Cred că nimănui, doar lui îi spuneam. Am încercat să vorbesc cu bunica, însă ea nu prea are timp și a zis că nu vrea să declare foarte multe pentru a nu murdări imaginea fiicei sale”, a mai spus Robert Sfăt.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest