Fiul lui Brigitte Pastramă a ajuns pe străzi, după ce bruneta l-a dat afară din casă, din cauza jafului: „Sunt un orfan”

 

Brigitte Pastramă și fiul ei de 19 ani sunt la cuțite, după ce Robert și amicii lui i-a vandalizat casa și i-a furat mașina vedetei. Bruneta l-a dat afară din casă, iar tânărul susține că a ajuns un om al străzii.

După ce s-a speculat că Brigitte ar fi fost bătută de Florin Pastramă, vedeta a ținut să lămurească situația si a oferit primele declarații pentru Spynews.ro. Se pare că în timp ce dormea în casă, fiul ei de 19 ani și prietenii săi, aflați sub influența unor substanțe interzise, i-au furat autoturismul și câteva obiecte de valoare din casă.

Mai mult decât atât, Brigitte a dezvăluit și faptul că relația cu fiul său nu a fost niciodată una bună, din cauza comportamentului ciudat pe care l-a avut de-a lungul anilor. Cei doi nu au putut lega o relație așa cum și-ar fi dorit și mai mult, antecedentele lui și vizitele dese la Poliție au dus la divorțul brunetei de Ilie Năstase.

Brigitte Pastramă a obținut un ordin de restricție pe numele fiului său, iar acum l-a dat afară din casă. Tânărul susține că mama lui l-a lăsat fără un acoperiș deasupra capului, iar încă de la vârsta de 14 ani este un „orfan exportat în București”.

Potrivit Viva.ro, Brigitte Pastramă a declarat că nu mai are de gând să îl primească în casa ei, dar o să îi închirieze un apartament în care să stea. O să-i iau cu chirie undeva, îți dai seama. Dar cine crezi că o să-l țină și o să-l primească?! Când o să vadă că face ce face…”, a spus vedeta pentru viva.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest