Fiul lui Brigitte Pastramă a dormit în parc, după ce a fost dat afară din casă de propria mamă: „Cerșeam un leu ca să îmi iau apă” VIDEO

 
+2 click pentru
galerie

Detalii din ce în ce mai șocante ies la iveală în scandalul dintre Robert Sfăt și Brigitte Pastramă. Tânărul a povestit cu lux de amănunte despre perioada în care a dormit în parc, după ce a fost dat afară din casă de propria mamă!  

Conflictul dintre Brigitte și Robert Sfăt a căpătat proporții draconice, după ce tânărul a făcut dezvăluiri uluitoare din relația pe care o are cu mama lui. În cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, fiul brunetei a dezvăluit că a fost nevoit să doarmă pe o bancă, într-un parc, dat fiind ca Brigitte îl dădea afară din casă ori de câte ori aveau o neînțelegere.

”Am dormit pe bancă, aceasta este una dintre ele. Aveam momente când cerșeam un leu să îmi iau și eu o sticlă de apă sau ceva de mâncare. Mai era o bancă pe care voiam să dorm, dar acolo am fost cu Ilie Năstase și Brigitte și mi-a fost rușine. Acum am datorii multe, pe care le voi plăti cu banii de pe moștenire.”, a povestit Robert.

Ori de câte ori se întâlnea cu cineva cunoscut, atunci când dormea în parc, Robert invoca alte motive din cauza cărora nu merge acasă, de rușine.

”Mă trezeam cu bodyguarzi, persoane cunoscute ori oameni care erau în aceeași situație. Când mă întâlneam cu oameni cunoscuți le spuneam că am adormit așa fără să vreau”, a mai mărturisit tânărul, în cadrul emisiunii "Xtra Night Show"


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest