Fiul lui Brigitte Pastramă, acuzații dure din partea mamei lui: „Vin în casă drogați. Îmi fură și hainele”

 

Conflictul dintre Brigitte Pastramă și fiul ei capătă proporții mari, după ce tânărul i-a vandalizat locuința și i-a furat mașina, alături de câțiva amici. Bruneta a apelat la oamenii legii și a obținut un ordin de restricție pentru aceștia! Mai mult decât atât, fiul lui Brigitte Pastramă este acuzat de mult mai multe ilegalități de mama sa.

După ce s-a vehiculat în presă că motivul pentru care s-a prezentat la Poliție ar fi fost neînțelegerile cu Florin Pastramă, Brigitte a dezvăluit exclusiv pentru Spynews.ro că problema este, de fapt, fiul ei. Se pare că acesta și câțiva amici ai săi au furat în noaptea de duminică mașina mamei sale și mai multe obiecte de valoare din locuința vedetei. Prins în fapt, fiul brunetei s-a ales cu un ordin de restricție, atât de cauza faptei, cât și din cauza violenței pe care a exercitat-o asupra mamei sale.

Pentru Brigitte Pastramă acțiunea copilului său nu a mai mirat-o, dat fiind că Robert nu se află la prima sa faptă de acest gen. Bruneta a dezvăluit că a fost a doua mașină pe care i-a furat-o.

„Vin în casă drogați. Este a doua mașină pe care mi-au furat-o. Vin în casă la mine fără să știu și îmi distrug casa, sparg lucruri. Îmi fură și hainele pe care le am la uscat. Este a doua mașină pe care mi-au furat-o și au distrus-o. Prima mașină au luat-o în ziua în care am avut cununia cu Florin. Eu muncesc ca să repar ce face el”, a declarat Brigitte Pastramă pentru VIVA!.

Brigitte a motivat comportamentul fiului ei prin lipsa unei figuri paterne în viața lui. Soția lui Florin Pastramă susține că Robert nu a avut un model masculin în familie, astfel că a luat-o pe căi greșite încă de la vârsta de 14 ani când a început să se drogheze.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest