Fiul lui Brigitte Pastramă, realul motiv al divorțului de Ilie Năstase! „Se droghează de la 14 ani”

 

Brigitte Pastramă se află în centrul atenției după ce a ajuns la Poliție din cauza fiului său. Vedeta a făcut o serie de dezvăluiri șocante despre băiatul ei, menționând că el a fost realul motiv al rupturii dintre ea și Ilie Năstase.   

După ce a fost jefuită de propriul fiu ˙și de amicii acestuia, în toiul nopții, Brigitte Pastramă a povestit că fiul ei se droghează de la vârsta de 14 ani. Aflată la limita puterilor, vedeta a mărturisit că a încercat să îl readucă pe calea cea dreaptă, însă nu a reușit indiferent ce metode a încercat.

„Fiul meu se droghează de la 14 ani. L-am internat și la dezintoxicare. Anturajul l-a adus în halul acesta. Nu am ce să-i mai fac. I-am dat niște bani care i se cuveneau, după ce am vândut un imobil. Am vrut să-i cumpăr casa lui, dar erau prea puțini bani”, a spus Brigitte, pentru VIVA!

Fiul lui Brigitte, motivul separării de Ilie Năstase

Din seria dezvăluirilor șocante face parte și faptul că fiul ei a fost cel care a dus la ruptura dintre ea și Ilie Năstase, din cauza frecvenței cu care mergeau la Poliție.

„Vine cu prietenii lui și se îmbată, consumă ce consumă fără să știu. Motivul divorțului meu de Ilie Năstase a fost fiul meu, pentru că eram mereu chemați la Poliție. Mi-a fost rușine să spun până acum”, a mai spus Brigitte.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest