Fiul lui Brigitte Sfăt, dat afară din casă cu regularitate: „Am dormit pe bancă, la metrou, pe unde am apucat”/ VIDEO

 

Scandalul dintre Brigitte Sfăt și fiul său capătă proporții din ce în ce mai mari, iar declarațiile făcute de Robert Sfăt în cadrul emisiunii „Xtra Night Show” pun și mai multă benzină pe foc! Tânărul susține că nu a fost dat pentru prima dată afară din casă de propria mamă, ci au existat nenumărate episoade în care a fost nevoit să doarmă pe bănci sau la metrou.

După ce a fost acuzat de Brigitte că se droghează, că i-a vandalizat casa și că i-a furat mașina, Robert Sfăt s-a prezentat în platoul emisiunii de la Antena 1 ca să își spună versiunea. Iar detaliile pe care le-a oferit despre relația cu mama sa sunt de-a dreptul uluitoare! 

Chiar dacă pe mulți i-a șocat decizia lui Brigitte de a-l da afară din casă și de a-l lăsa fără un acoperiș deasupra capului, potrivit spuselor lui Robert, nu ar fi pentru prima dată când i se întâmplă ceva de genul. Tânărul a mărturisit că a dormit pe bănci, la metrou și oriunde putea să se odihnească, din cauza numeroaselor certuri pe care le-a avut cu mama lui.

"Am mai dormit și pe bancă și la metrou, am dormit pe unde am apucat, nu mi-a fost rușine" Am stat , am vorbit cu boschetarii, i-am respectat și pe aia de la om la om." a spus Robert Sfăt în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”

Neagă că ar avea o problemă cu drogurile

După ce a ieșit la lumină scandalul în care Brigitte și fiul său sunt implicați, bruneta a dezvăluit că Robert se confruntă cu o problemă majoră în ceea ce privește consumul de stupefiante. Fiul ei, însă, neagă toate acuzațiile care i-au fost aduse și a dezvăluit că nu a ajuns niciodată la o clinică de dezintoxicare, ci a fost internat la Spitalul Obregia din cauza unei decepții din dragoste.

„În urmă cu o lună am ajuns la Spitalul Obregia din cauza unei fete, nu că aș fi consumat substanțe interzise. Am avut eu niște stări mai dubioase. Eu m-am lăsat de așa ceva și le recomand și prietenilor mei același lucru”, a mai explicat Robert Sfăt, pentru emisiunea Extra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest