Fiul lui Brigitte vrea să își dea mama în judecată din cauza moștenirii? „Prefera să-și investească banii în operații estetice”

 

Războiul dintre Robert Sfăt și Brigitte Pastramă capătă proporții uriașe! Fiul brunetei vrea să își dea mama în judecată din cauza moștenirii? Noi detalii au ieșit la iveală din conflictul momentului!

Fiul lui Brigitte Pastramă s-a simțit trădat în momentul în care mama lui nu și-a respectat cuvântul dat și nu l-a lăsat să intre în posesia moșternirii de la tatăl său. Robert Sfăt o acuză pe brunetă de faptul că a inventat lucruri negative despre el de-a lungul timpului, doar pentru a împiedica să beneficieze de averea lăsată de tatăl lui, pentru a avea libertatea de a investi în operațiile estetice.

Mai mult de atât, Robert Sfăt susține că a aflat prin intermediul unei procuri că averea în posesia căreia ar putea intra este mult mai mică decât ce i-a lăsat tatăl său, de fapt: „Dacă va fi nevoie să mă judec cu ea în acest sens, o voi face, dar din moment ce ea mi-a dat, legal, negru pe alb acolo de la avocat o foaie pe care scrie 54.000 de euro, acum o să stau să mă judec și pentru aia, să aștept, să vad dacă mai trece timpul, dacă mi-i aruncă și pe aia. Dacă nu, pe mine oricum nu banii mă interesează. Într-o arhivă am văzut eu că, domnule, s-a apucat la 16 ani băiatul meu de fumat, după ce că ea nu m-a mai lăsat oricum la sport, și prefera, poate, să-si investească banii, în… operații estetice. Operații estetice care te-au costat pe tine mai mult decât ai scris tu în procura aia (n.r. moștenirea). Nici nu am înțeles ce mi-ai scris acolo, că eu știu complet altă poveste”, a declarat Robert Sfăt la Xtra Night Show.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest