Fiul lui Constantin Măgureanu, hărțuit și amenințat, din cauza unui teren pus la vânzare: „Mi-e frică să merg pe stradă”

 
+4 click pentru
galerie

Fiul lui Constantin Măgureanu a primit amenințări înfiorătoare, din cauza unui teren pe care l-a pus la vânzare! Răzvan trece prin clipe cumplite, fiindu-i teamă să meargă până și pe stradă!

Fiul lui Constantin Măgureanu a vorbit cu lux de amănunte despre episodul terifiant, în exclusivitate pentru Spynews.ro. Răzvan a mărturisit că a ajuns să se teamă pentru viața lui, din cauza amenințărilor grave pe care le primește.

După ce scos la vânzare un teren din zona Corabia, fiul interpretului de muzică populară a început să fie hărțuit de domnișoara pe care a pus-o în contact direct cu proprietarul. După ce s-a întâlnit cu acesta, „agresoarea” nu a ajuns la un acord comun, așa cum se aștepta, astfel că a decis să se răzbune pe Răzvan, considerându-l „capul răutăților”.

La puțin timp după întâlnire, domnișoara în cauză a început să îi trimită mesaje de amenințare lui Răzvan, făcându-l să se teamă pentru viața lui.

”Este vorba despre o domnișoară, nu știu cine este. A postat pe Facebook niște amenințări la adresa mea, amenințări grave. Ceva de genul, să recupereze ceva de la mine. Mi-a zis că în fiecare lună o să-mi taie câte un deget. Mi-e frică să merg pe stradă! Totul a început după ce am pus un teren la vânzare și am dat numărul proprietarului! Din câte am aflat, domnișoara nu s-a înțeles cu el și a mers acolo cu un străin. Totul a căzut pe mine acum!”, a declarat Răzvan în exclusivitate pentru Spynews.ro

Deși încă nu a depus nicio plângere la Poliție până acum, Răzvan a mărturisit că va apela până la urmă la ajutorul autorităților, fiindu-i frică atât pentru el, cât și pentru soția și băiețelul său de trei ani.

”Deocamdată nu am depus nicio plângere, dar sunt în curs de a face asta. Mi-e frică să mă întorc și cu spatele, să nu se întâmple ceva. Poliția trebuie să-și facă treaba mai departe”, a mai spus el.

Tot pentru Spynews.ro, fiul lui Constantin Măgureanu a oferit și comunicatul pe care i l-a trimis avocatului său, în care i-a explicat cu lux de amănunte situația prin care trece de zile bune.

Citiți comunicatul aici.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest