Fiul lui David Beckham, pus la zid, din cauza unei imagini în care se preface că o sugrumă pe logodnica lui: „E dezgustător”

 
+2 click pentru
galerie

Fiul lui David Bechkam a fost pus la zid de o organizație care luptă împotriva violenței domestice, după ce a făcut publică o imagine în care se prefăcea că o sugrumă pe logodnica sa, Nicola Peltz.

Brooklyn Beckham, în vârstă de 21 de ani, se află în mijlocul unei controverse de zile mari, din cauza unei fotografii în care imita un gest violent asupra partenerei sale, actrița Nicola Peltz.

Directoarea organizației KWRO pentru drepturile femeilor a reacționat dur vizavi de modul în care a fost surprins fiul lui David Bechkam, susținând că violența domestică nu este un motiv de glumă.

Mai mult de atât, Diana Nammi a găsit gestul lui Brooklyn drept unul dezgustător și care nu îi face deloc cinste, mai ales când agresiunile conjugale reprezintă un coșmar cu care se confruntă milioane de femei în lumea întreagă.

„Este dezgustător și cred că e o problemă serioasă. Nimeni nu ar trebui să-și permită să facă o astfel de glumă. Acest lucru este foarte important. O organizație ca a noastră a văzut multe femei devenind victime ale violenței, care au fost împinse de propria familie de a se mărita și au fost ucise de soți, parteneri sau prieteni. Vorbim despre viața reală, chiar dacă este o glumă. Totuși, e dezgustător, în opinia mea”, a declarat Diana Nammi.

Fondatoarea organizației a propus închiderea contului de instagram al lui Brooklyn, fiind de părere că exemplul pe care îl dă fiul lui David Beckham nu este deloc unul demn de urmat de cei 14 milioane de urmăritori, atât ai lui, cât și ai logodnicei sale.  

„Cred că ar trebui să fie interzis de pe Instagram. Este îndeajuns de matur la 21 de ani încât să știe că la mijloc este o problemă gravă și cred că ar trebui să-și ceară scuze public și să spună oamenilor că a făcut o greșeală uriașă. Acest tip de atitudine nu este de acceptat. Trebuie respect atât pentru bărbați, cât și pentru femei, iar viața lor trebuie celebrată.”a mai spus directoarea organizației KWRO pentru drepturile femeilor.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest