Fiul lui David Beckham s-a logodit cu actrița Nicola Peltz! „Promit să fiu cel mai bun soț”

 

Fiul lui David Beckham s-a logodit cu actrița Nicola Peltz. Anunțul a fost făcut chiar de Brooklyn pe contul său de socializare. Tânrul de 21 de ani este îndrăgostit lulea de viitoarea soție cu care are o relație din octombrie 2019.

Fiul lui David Beckham și viitoarea lui mireasă au confirmat relație în luna ianuarie a acestui an. Și chiar dacă nu a trecut mult timp de când sunt împreună, Brooklyn este convins că Nicola Peltz îi este destinată și este menită să fie mama copiilor lui.

Fiul lui David Beckham a făcut anunțul pe pagina sa persoană de instagram, unde și-a declarat dragostea petnru logodnica sa și unde a dezvăluit că își dorește să fie tată.

„Sunt cel mai norocos bărbat din lume. Acum două săptămâni, i-am cerut sufletului meu pereche să se căsătorească cu mine şi ea a spus da. Îţi promit să fiu cel mai bun soţ şi într-o zi, cel mai bun tată. Te iubesc”, a scris Brooklyn Beckham pe instagram.

Comentariul viitoarei mirese nu a întârziat să apară: „Sunt nerăbdătoare să-mi petrec restul vieţii alături de tine, dragostea ta este cel mai preţios cadou”, i-a răspuns actriţa Nicola Peltz.

Printre persoanele apropiate lui Brooklyn care au comentat la postarea emoționantă s-a numărat și Victoria Beckham care s-a declarat extrem de fericită și implinită.

"Cea mai emoţionantă veste. Nu putem fi mai fericiţi! Vă dorim dragoste şi o viaţă plină de bucurie” a scris Victoria Beckham.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest