Fiul lui Florin Salam suferă de aceeași boală de care a murit mama lui, Fănica: „I-a distrus copilăria”

 

Fiul lui Florin Salam suferă de aceeași boală de care a murit mama lui, Fănica, la doar 27 de anu. Dani încearcă de mai bine de 13 ani să țină afecțiunea sub control, motiv pentru care are un stil de viață complet diferit față de tinerii de vârsta lui.

Soția lui Florin Salam a murit la doar 27 de ani și a lăsat în urma ei un soț văduv și doi copii orfani de mamă. De atunci, viața manelistului s-a schimbat total și a trecut prin cea mai mare cumpănă, însă a încercat să se pună pe picioare de dragul copiilor săi. Din păcate, la doar câteva luni de la moartea Fănicăi, Florin Salam a aflat o veste teribilă.

Fiul lui Florin Salam a moștenit boala mamei lui

La doar șase ani, Dani a aflat că suferă de hepatita C, boala care netratată poate duce la ciroză. Din momentul diagnosticului, viața fiului lui Florin Salam s-a schimbat radical. Pe lângă faptul că a fost nevoit să se obișnuiască cu ideea că mama lui nu va mai fi niciodată lângă el, Dani a trebuit să se adapteze și la un nou stil de viață, fără prea multe activități, cu tratamente și diete pentru a putea ține boala sub control.

Potrivit apropiațiilor familiei lui Florin Salam, Dani nu mai face tratament, însă trebuie să aibă, în continuare, mare grijă la ce mănâncă și să meargă la doctor de cel puțin de două ori pe an.

“De această boală nu te vindeci niciodată. Oricând poate să se reactiveze. De aceea, Danny duce o viață ordonată, nu prea pierde nopțile și mănâncă foarte sănătos. A avut noroc și zile de la Dumnezeu. Tratamentele i-au făcut bine pe de-o parte, dar i-au distrus copilăria. Pentru că a fost întotdeauna mai plăpând din punct de vedere fizic, el a fost răsfățatul familiei, iar sora lui l-a iubit și protejat ca pe ochii din cap.

Florin a trăit terorizat de gândul că fiul lui ar putea păți ceva. Medicii îi spuneau că situația nu este atât de gravă, însă el rămăsese cu sechele de la Fănica. Așa cum știți cu toții, Danny va deveni tătic în curând și va trebui să facă bebelușului său test de hepatita C după naștere pentru că, așa cum știm cu toții, este o boală care se moștenește genetic”, au mărturisit apropiați ai familiei lui Florin Salam pentru Impact.ro.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest