Fiul lui Georgică Cornu a scăpat de arest, după ce ar fi furat haine din mai multe mall-uri din Timișoara!

 

Fiul lui Georgică Cornu, supranumit și Regele Asfaltului din Banat a fost reținut, după ce ar fi furat haine din mai multe mall-uri din Timișoara. Tânărul a scăpat de arest, la 24 de ore după ce a fost prins de oamenii legii.

Numele lui Georgică Cornu a fost târât într-un scandal de proporții, după ce fiul său, Andrei Cornu, a fost acuzat de furtul mai multor piese vestimentare din centrele comerciale din Timișoara. Tânărul și alți trei prieteni au fost retinuți după ce au păgubit cu mii de euro magazinele de lux din mall-uri.

Potrivit spuselor lui Georgică Cornu, oamenii legii care au efectuat percheziții la domiciliul unde locuiește Andrei Corbu, l-au înștiințat că tânărul este acuzat de complicitate la furt, nu de furt, însă Poliția are o altă versiune.

 „Aceştia au sustrat, din două societăţi comerciale de pe raza municipiului Timişoara mai multe articole vestimentare în valoare totală de 14 mii de lei”, a declarat Aurora Voicilă, purtător de cuvânt al IPJ Timiș.

Întrebarea care a stat pe buzele tuturor a fost cum de un tânăr al cărui tată ocupa locul doi în Topul Forbes al celor mai bogați români, să ajungă să fure haine din magazine. Cu răspunsul a venit sociologul Theofild Lazăr care este de părere că „foarte multe cazuri de acţiuni delicvente sunt influenţate de adulţi manipulatori din mediul lor social. O altă potenţială cauză poate fi stilul parental, abordat de familia tinerilor. Părinţii nu au autoritate asupra copiilor, aceştia dezvoltând comportamente delicvente datorită libertăţii pe care o au”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest