Fiul lui Kamara, a șasea operație în străinătate! Ce se întâmplă acum cu micuțul Leon/ VIDEO

 

Invitat în platoul emisiunii „Star Matinal”, Kamara ne-a povestit care mai este starea de sănătate a micuțului său, Leon, cât și cum se mai înțelege cu fosta lui soție, Oana.

Kamara trece printr-o perioadă dificilă pe plan financiar, din cauza pandemiei de coronavirus, care i-a pus pe pauză toate concertele și toate spectacolele din care obținea banii necesari pentru intervențiile chirurgicale ale micuțului său.

După ce a fost de mai multe ori supus operațiilor, pentru intervențiile cu celule stem, Leon mai are încâ de trecut numeroase hopuri pentru a-și îmbunătăți starea. Chiar și așa, Kamara a mărturisit că atât el, cât și Oana, fosta sa soție sunt mulțumiți de evoluția pe care au văzut-o la micuțul lor.

„Leon e bine, în recuperare după operația din Spania. Medicul lui va veni în decembrie în București ca să spună când va fi următoarea intervenție. În octombrie, plecăm din nou în Spania, la o clinică de recuperare. Sunt mulți copii care au ajuns in aceste clinici. Este mai dificil, dar care oferă mai multă motricitate. Atât eu, cât și Oana vedem evoluții pe zi ce trece. Este foarte fericit că își poate mișca mai bine picioarele.” ne-a dezvăluit Kamara.

Cât despre relația pe care o are cu fosta soție, Kamara a dezvăluit că Leon a reușit sa îi apropie mult mai mult decât erau împreună. Astfel că se susțin reciproc indiferent de ce anume se întâmplă în viața lor

„Sunt prieten cu Oana. Ne ajutăm și mai mult. Dacă ea are nevoie să îl iau pe Leon, imediat îi spun da, direct.  Oricine va veni în viața ei, cât și in viața mea, trebuie să se obișnuiască cu faptul că celălalt va fi acolo pentru că Leon e nucleul nostru. Consider că una este să fii iubit, alta este să fii părinte. Sunt mulți părinți care maschează treaba asta, păstrează aparențele, iar atunci este și mai rău. Pentru că acel copil nu va crește cu o imagine corectă, așa că dacă nu se mai poate, fiecare merge pe drumul lui. Nu trebuie neapărat să locuiască în aceeași casă.” a mai dezvăluit artistul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest