Fiul lui Marcel Toader, devastat de durere la un an de la moartea tatălui său: „Un șoc puternic pe care încă îl trăiesc”

 

A trecut un an de când Marcel Toader a murit. Chiar și așa, timpul nu a vindecat rănile adânci cauzata de pierderea părintelui le-a lăsat în sufletul lui Maximilian. Fiul fostului om de afaceri ne-a oferit detalii despre cum se simte la un an de la tragedie, cât și ce probleme financiare mai are de rezolvat.  

În urmă cu un an, showbiz-ul autohton era zguduit de vestea că Marcel Toader s-a stins din viață subit, din cauza unui infarct. Nimeni nu se aștepta, mai ales că afaceristul avea doar 56 de ani și era întotdeauna cu zâmbetul pe buze.

Maximilian ne-a dezvăluit că moartea tatălui său a fost un șoc foarte puternic pe care l-a trăit și pe care încă îl trăiește, iar acum se hrănește doar cu amintirile care i-au mai rămas. Cu toate acestea, pierderea părintelui său l-a pregătit și mai mult să înfrunte greutățile vieții.

„A fost un șoc foarte puternic pe care l-am trăit și îl trăiesc. Mi-am dat seama că am puterea să trec peste orice în viață. Nu aș putea să schimb nimic, dacă aș da timpul înapoi. Doar m-aș bucura mult mai mult de prezența lui.

Lecțiile astea de viață încă le am întipărite în minte de la el, iar acum s-au întipărit mult mai mult de când a murit. Nu pot să uit ce s-a întâmplat, însă trec mai departe. Trebuie să îmi văd de viața mea și nu am cum să rămân blocat într-o tragedie” a spus Maximilian Toader pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest