Fiul lui Marcel Toader, fără niciun sprijin financiar, în plină criză! I-au blocat toată averea/ VIDEO

 

Dacă cei mai mulţi s-au izolat şi refuză să mai iasă din casă, fiul lui Marcel Toader, nu se teme de virusul ucigaș. Cu toate acestea, Maximilian este grav afectat de pandemia de coronavirus, pentru că nu-și poate desfășura activitatea.

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, prin intermediul unei conferițe video, fiul lui Marcel Toader a dezvăluit că trece printr-o cumpănă financiară, după ce toate evenimentele s-au anulat, iar asta înseamnă foarte mari.

Cu toate acestea, Maximilian vede partea plină a paharului, dat fiind că a reușit să vândă apartamentul tatălui său și să acopere o mare parte din datoriile pe care i le-a lăsat Marcel Toader. Dar pentru că toate instituțiile statului sunt închise, tânărul trebuie să mai aștepte o bună bucată de timp, până va reuși sa scape de toate dările, dar chiar și așa, nu își face griji și încearcă să rămână optimist.

„Mă tem de ce se va întâmpla după, din punct de vedere al afacerilor. Nu mai am niciun eveniment, s-a anulat tot. Ne vom reveni abia la sfârșitul verii, iar din punct de vedere financiar, am reușit să vând apartamentul, dar nu pot plăti nimic, pentru că toate instituțiile statului sunt închise.

Am reușit să îl vând puțin sub 150 de mii de euro. Mai am două vehicule pe acea firmă, le voi vinde și pe acelea și voi reuși să plătesc datoriile, care se ridică la aproape 150 de mii de euro. Dar nu pot să mă mișc cu absolut nimic. Important este că am trecut de cea mai grea etapă, de a vinde apartamentul.” a spus Maximilian Toader.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest