Fiul lui Nicolae Guţă a fost prins! Mărturiile cutremurătoare ale tatălui victimei: "N-a lovit-o, a vrut s-o omoare!"

 
+2 click pentru
galerie

Fiul lui Nicolae Guţă fost prins de politisti, dupa ce a fost protagonistul unor scene de nedescris, chiar în noaptea de Înviere! Tânărul care ar fi agresat sexual o tanără de 19 ani, într-un club din Petroşani.

Fiul lui Nicolae Guță se afla într-un club din Petroşani cu mai mulţi prieteni, în noaptea de Înviere, când fata ar fi trecut pe lângă masa lor, iar băiatul manelistului ar fi atins-o în zona intimă. Fata a ripostat, iar agresorul ar fi trântit-o pe tânără la pământ, i-a dat cu o sticlă în cap şi câţiva pumni în coaste.

"Eu mă plimbam cu o prietenă în club şi individul m-a apucat de partea posterioară. Eu m-am întors la el, l-am întrebat dacă el a făcut asta, în acel moment el m-a apucat de organul genital. M-a ameninţat, mi-a zis că mă omoară, mă înjura... Nici eu n-am ştiut cine este, abia la sfârşit mi-au zis ceilalţi că este fiul lui Nicolae Guţă", a declarat prin telefon Anamaria, fata agresată noaptea trecută.

Tatăl fetei este hotărât să facă toate demersurile necesare pentru a fi găsită dreptatea în acest caz: "Dacă o lovea în picior sau în mână nu era nicio problemă, dar a dorit s-o ucidă. Noi vom face toate demersurile legale, urmează ca justiţia să-şi facă treaba mai departe"

Dacă este găsit vinovat pentru faptele pentru care este acuzat, Nicu Guţă, fiul manelistului, va suporta consecinţele aspre prevăzute în lege.

"Acesta a fost depistat în trafic în urmă cu puţin timp pe raza judeţului Gorj. În acest moment se află în custodia poliţiştilor. Nu putem face afirmaţii în legătură cu fapta, în primul rând el a fost citat întrucât nu s-a prezentat în baza acestei citaţii s-a emis un mandat de aducere. A fost depistat în trafic de către poliţişti iar în momentul de faţă este condus sub escortă la audieri. Procedural aceste declaraţii vor fi cu toate consemnate la dosarul cauzei, deocamdată nu deţin nicio informaţie legată de declaraţiile tânărului. Audierea este obligatorie, pentru că în acest dosar penal vorbim de mai multe acuzaţii, în funcţie de aprobatoriul administrat se vor lua măsurile trecute în lege. Pedeapsa cu închisoarea este prevăzută în Codul Penal, dacă va fi găsit vinovat riscă să fie închis", a mărturisit Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest