Fiul Luminiței Anghel, în culmea disperării din cauza izolării! Ce mesaj dramatic a transmis tânărul/ VIDEO

 

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel se numără printre persoanele care au acceptat cu greu izolarea la domiciliul în contextul pandemiei de coronavirus. Iar ultima postare a lui David Pușcaș, de pe contul său de socializare, subliniază faptul că nici acum nu s-a putut acomoda cu măsurile impuse de autorități.

Fiul Luminiței Anghel are 22 de ani și de-a lungul anilor s-a aflat în atenția presei din cauza problemelor pe care le-a avut cu mama sa. Relația dintre cei doi  a avut de suferit după ce artista a rămas însărcinată, din cauza comportamentului violent pe care l-a prezentat David Pușcaș în trecut cu aceasta.

„Cât timp am fost însărcinată îmi era frică să stau cu el în casă. Mă temeam să nu-mi dea brânci pe scări şi să pierd sarcina. El avea momente de furie în care eu simţeam că nu mă pot apăra singură. S-au spart lucruri, s-au spart geamuri”, a menționat Luminiţa Anghel, în urmă cu ceva timp.

La câțiva ani după, David Pușcaș a renunțat la atitudinea efervescentă pe care o avea și s-a mutat într-o garsonieră modestă, în care locuiește singur de ceva timp. Chiar și așa, niciodată nu s-a putut obișnui cu singurătatea, mai ales că acum, este obligat să stea departe de oamenii din jur, din cauza pandemiei de coronavirus.

"Eu stau singur de cinci-șase ani aproape și de fiecare dată când mă trezec, pun mâna pe telefon și sun pe cineva, pe oricine. Sunt dependent de oameni, înțelegeți? Moartea mea este singurătatea! Nu suport să fiu singur”, a spus el cu tristețe în cadrul vlogg-ului


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest