Fiul Marei Bănică, bătut la școală de o profesoară: „De frică cel mic nu a recunoscut”

 

Fiul Marei Bănică a fost bătut la școală de o profesoară. Jurnalista este în stare de șoc și vrea să se facă dreptate.  „De frică cel mic nu a recunoscut”, spune Mara Bănică, printre lacrimi.

"Doamna pe care o avem la clasă e o femeie tare blândă, a început să plângă când a auzit. Copilul e speriat, nu mai vrea să meargă. O să stăm de vorbă cu el. Ceilalţi copii au fost jigniţi. Una dintre fetiţe nu a fost scoasă din 'proastă'. Nu pot să îmi explic cum a putut inspectoratul să facă o asemenea alegere, să trimită pe această femeie, ăsta e învăţământul românesc în proporţie de 60%. Copilul inteligent este năstruşnic. Cu el trebuie lucrat, acolo trebuie să semeni. Toţi părinţii sunt foarte supăraţi. Pe de altă parte sunt bucuroşi că au scăpat de femeia asta, dar speriaţi că mâine vine altcineva. (...) Nu poţi să îţi imaginezi cât de frustrată mă simt. I-a făcut cineva vreun test psihologic?", a spus Mara Bănică, printre lacrimi, la Antena Stars. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate