Fiul Ozanei Barabancea, implicat într-un accident grav

 

Clipe extrem de grele pentru Ozana Barabancea și întreaga sa familie, fiul său cel mare, Andrew, a fost implicat într-un grav accident cu motocicleta, iar jurata de la Te cunosc de undeva abia acum a putut să vorbească despre incident în podcastul Mirelei Vaida.

Jurata de la Te cunosc de undeva a mărturisit că impactul în care a fost implicat Andrew ar fi putut să-i fie fatal. Ea a mărturisit că acum băiatul ei se află în recuperare, însă s-a ales cu foarte multe răni pe corp.

Vedeta susține că a rămas paralizată psihic atunci când și-a făcut băiatul în stare în care era, după incidentul grav ce a avut loc.

„Fiul meu a avut un accident de motocicletă. M-am speriat foarte tare, rănile au fost ca și cum era ars, bandajat 70% din corp, trebuia să mergem zilnic la spital. Am fost paralizată psihic. Fiica mea cu prietena lui îi schimbau bandajele, eu eram cea care se ducea la farmacie, casă, spital, casă. Asta s-a întâmplat recent, nu am vorbit despre asta. E îngrozitor când știi că pățește ceva copilul tău. I-am promis o bătaie, când se face bine”, a spus Ozana Barabancea în podcastul Mirelei Vaida.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest