Flavia Mihăşan, apariţie de senzaţie, la numai 3 săptămâni după ce a născut! A dezvăluit cum a revenit la silueta de model

 
+3 click pentru
galerie

Flavia Mihăşan a devenit mămică pentru prima dată, în urmă cu doar trei săptămâni. Deşi a fost înzestrată cu o siluetă extraordinară, frumoasa blondina nu a fost ocolită de kilogramele în plus, pe parcursul sarcinii. Dar pentru că şi-a dorit să revină cât mai repede la forma iniţială, a apelat la un truc, pe care l-a putut ţine ascuns.

Flavia Mihăşan este o femeie împlinită, dar cu toate astea, face eforturi considerabile ca sa arate fix ca înainte. Dansatoarea a apelat la corsete remodelatoare şi a postat imediat, pe social media, rezultatul, pentru a le inspira şi pe admiratoarele ei care se află în aceeaşi situaţie.

Asistenta TV se bucură de un abdomen plat, de parcă nu ar fi fost niciodată însărcinată. După ce a postat fotografia în care se vede clar diferenţa pe care a făcut-o micul său truc, comentariile nu au întârziat să apară. Printre comentariile fanilor s-au aflat şi câteva sfaturi în care era menționat să renunţe la aceste lucruri, deoarece îşi va reveni de la sine.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest