Flick, întâlnire de gradul zero cu socrii, după ce s-a căsătorit în secret cu Denisa Hodișan: „Va fi interesant”

 

Flick și Denisa Hodișan și-au luat prin surprindere până și apropiații cu nunta secretă! Se pare că cei doi amorezi și-au anunțat părinții că urmează să se căsătorească, cu doar câteva minute înainte de ceremonie. Iar acum va avea marea întâlnire dintre Flick și socrii săi

Flick și Denisa Hodișan și-au unit destinele, în cadrul unei frumoase ceremonii pe o plajă din Creta, în Grecia, în urmă cu câteva săptămâni. Alături le-au fost doar nașii, Daniel Buzdugan, soția și copii celor doi, iar momentul a fost, de-a dreptul magic.

Flick se va întâlni cu socrii în Oradea

Atât părinții „Domnului Rimă”, cât și al frumoasei Denisa Hodișan, au aflat de faptul că amorezii au de gând să se căsătorească cu doar câteva minute înainte de eveniment. Astfel că nu este de mirare de ce emoțiile celor doi au atins cote maxime, dat fiind că în cursul zilei de astăzi va avea loc întâlnirea cu părinții Denisei.

Pe contul său de socializare, Denisa Hodișan a mărturisit că este sigură ca întâlnirea soțului ei cu părinții va fi interesantă, mai ales că ultima dată când au văzut-o era încă nemăritată.

”Astăzi o să fie prima întâlnire cu părinții mei după nuntă. Cred că va fi ceva interesant și pentru ei și pentru noi că o să apar acasă măritată”, a spus ea pe InstaStory.

Denișa Hodișan: “Ai emoții? Cum dai tu ochii cu tati?”
Flick: ”Ca un adevărat gentleman”, a fost conversația celor doi în timp ce se pregăteau de întâlnirea mult așteptată.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest