Flick și Denisa Filcea au povestit cum a decurs nașterea: „M-a ajutat enorm să mă țină de mână, să mă pupe pe frunte”

 

Cei doi îndrăgostiți au împărtășit cu urmăritorii lor ce au trait când pe lume a venit Eva Maria,

 

A trecut o săptămână de când Denisa Filcea a născut-o pe Eva Maria. Proaspăta mămică și domnul Rimă s-au decis să împărtășească cu cei care-I urmăresc pe rețele cum au trait cel mai important eveniment din viața lor. Denisa Filcea a povestit într-un vlog cum a decurs nașterea. Soția lui Flick a mărturisit că omul de radio și-a dorit foarte mult să asiste la nașterea fiicei lui și asta s-a și întâmplat. Flick a încurajat-o pe Denisa în fiecare moment. Spune că au aflat împreună sexul copilului la naștere, iar primul care a ținut-o în brațe și-a făcut băiță a fost chiar Flick.

 

„Sebastian și-a dorit să ia parte la naștere. Inițial eu nu m-am gândit dacă eu vreau sau nu vreau. Am considerat că este dreptul lui, deoarece este copilul lui în aceeași măsură în care este copilul meu și era dreptul lui să fie acolo în primele secunde din viața ei. Acum dacă mă uit înapoi, a fost un lucru minunat pentru care îi voi fi recunoscătoare toată viața. M-a ajutat enorm să mă țină de mână, să mă pupe pe frunte, să mă încurajeze. Nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi fost dacă nu ar fi fost acolo. Am auzit împreună primul plânset și vocea medicului când ne-a spus ‘’Felicitări, aveți o fetiță’’. El a fost primul care a luat-o în brațe, i-a schimbat primul scutec, i-a făcut prima băiță’’, a spus Denisa pe YouTube

 

Flick și-a prezentat și el propria versiune și trăirile în momentul în care și-a ținut în brațe copila: „Am plâns. Și acum mi se face pielea de găină. M-am ținut tare și oricum nu era despre mine. Ele au fost eroinele zilei. Unic, sentimentul de a o ține în brațe. Nu m-am așteptat, m-au pus-o în brațe și am plecat cu ea să o cântărim. Exact aceeași greutate la naștere am avut-o și eu’’.

 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest