Flick și Denisa Hodișan, dezvăluiri inedite despre cununia religioasă: „Preotul ne-a pregătit o poezie de 15 strofe”/ VIDEO

 

Invitați în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Flick și Denisa Hodișan au vorbit cu lux de amănunte despre cununia religioasă care a avut loc cu puțin timp în urmă. Proaspeții soți au dezvăluit și surpriza pe care le-a făcut-o preotul care a oficiat ceremonia, pregătindu-le o poezie superbă.

Flick și Denisa Hodișan au reușit, din nou, să ia prin surprindere pe toată lumea. Cei doi amorezi s-au căsătorit civil pe o frumoasă insulă din Grecia, doar sub privirile nașilor. Odată ajunși în România, toată lumea a stat cu ochii pe ei pentru a afla când au de gând să se căsătorească religios, însă și de data aceasta, marele eveniment a fost făcut în mare secret.

„La noi nu a contat pandemia. Am vrut să o facem anul ăsta. A fost prima etapă cu căsătoria civilă, iar când am ajuns acasă, ne-am dat seama că ar fi frumos sa o facem și pe cea religioasă. Nici nu suntem genul care să programeze nunta pentru doi ani.”, a spus Flick.

Flick a dezvăluit că la petrecerea organizată după căsătoria religioasă au fost prezente doar 50 de persoane, cu tot cu staff-ul localului și cu artiști. Iar faptul că la eveniment au fost mai puțin invitați, le-a permis celor să creeze o nuntă cu adevărat neconvențională.

Mai mult decât atât, Flick și Denisa Hodișan au fost plăcut surprinși în momentul slujbei de căsătorie, de preotul care le-a unit destinele în fața lui Dumnezeu, după ce acesta le-a citit o poezie special scrisă pentru ei.  

„Noi ne-am cunoscut în pandemie. Totul s-a întâmplat în pandemie și trăim ca atare. Ne-am asumat că o să fie în parametrii legali totul. Am avut 50 de invitați cu totul. Avem două perechi de nași. Două familii cu câte doi copii. Oameni realizați personal. Ne-a plăcut foarte tare cununia religioasă din Biserică. Dacă nu ești implicat, devine plictisitor. În final, preotul de la Oradea a avut o poezie de vreo 15 strofe. Și o poezie foarte reușită, scrisă de cineva din anturajul lui.”, a mai spus Flick.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest