Flick și Denisa Hodișan s-au căsătorit religios! Primele imagini de la marele eveniment/ FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Flick și Denisa Hodișan s-au căsătorit religios! La marele eveniment au fost invitate doar cele mai importante persoane ale celor doi, iar anunțul a fost făcut prin intermediul unor imagini publicate pe conturile lor de socializare!

Deși în urmă cu puțin timp, Denisa Hodișan anunța pe pagina sa persoanlă că urmează să îmbrace rochia de mireasă, însă va oferi mai multe detalii abia după marele eveniment, toată lumea a crezut că nu vor păstra discreția așa de mult cum au facut-o la cununia civilă.

Ei bine, se pare că lucrurile au stat la fel precum la ceremonia din Grecia, unde au spus un mare „Da!” în fața ofițerului stării civile, fiindu-le alături doar nașii, Daniel Buzdugan și soția sa.

Chiar dacă de data aceasta, la ceremonia religioasă au fost invitate mai multe persoane, Flick și Denisa Hodișan și-au anunțat admiratorii că și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, la o zi după ce marele eveniment a avut loc.

Pe contul ei de socializare, Denisa Hodișan a publicat o imagine care o ilustra pe ea îmbrăcată într-o rochie de mireasă superbă, care i-a flatat silueta de viespe, iar alături de ea aflându-se Flick, care a optat pentru un costum negru simplu.

„Cuvintele nu pot descrie ce am simtit.

@flick_domnulrima ești un soț minunat, un bărbat perfect, un suflet divin.

Te iubesc! dinainte să te cunosc,

Te iubesc! acum și pentru totdeauna.

11.10.2020”, a fost mesajul emoționant cu care a venit însoțită imaginea publicată de Denisa Hodișan.

„Și ți-am promis la marea albastră

Că o să fiu al tău mereu.

Și am dus ieri povestea noastră

Să ne-o sfințească Dumnezeu”, a fost poezia scrisă de Flick pe contul său de socializare, după ce a postat și el o imagine cu el și Denisa Hodișan, în timp ce se aflau în fața altarului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest