Flick și Denisa Hodișan se căsătoresc religios! Detalii despre marele eveniment: „Sunt super entuziasmată”

 

După ce s-au căsătorit civil, în Grecia, departe de ochii curioșilor, avându-i aproape doar pe nașii Daniel Buzdugan și soția sa, iată că Flick și Denisa Hodișan se pregătesc să facă și cununia religioasă! Iar soția omului de radio a oferit câteva detalii despre marele eveniment!

Pe pagina sa de socializare, Denisa Hodișan le-a dezvăluit urmăritorilor ei că se va căsători religios cu Flick, în curând! Fosta „Miss Planet” a dat marea veste printr-un mesaj emoționant care a debutat cu sentimentele de împlinire pe care le trăiește, de când a devenit, în fața legii, soția "Domnului Rimă".

”Psihologii susțin că fetele cărora le plac unicornii sunt “în căutarea” bărbatului perfect. Nu pot să îi contrazic (eu fiind o mare “iubitoare” de unicorni). Tot ce pot să spun e că dacă nici măcar nu “cauți” (aștepți) bărbatul perfect, va fi aproape imposibil să îl “găsești”, a scris Denisa Hodișan.

În continuarea mesajului, partenera de viață a lui Flick a dezvăluit că va ajunge la altar, pentru a spune un mare „Da” și în fața lui Dumnezeu, în viitorul apropiat! Însă până când nu va avea loc marele eveniment, preferă să nu dezvăluie prea multe detalii, păstrând în continuare misterul, așa cum a făcut-o și la cununia civilă.

„Sunt foarte fericită să vă anunț că eu și soțul meu perfect am decis de curând ca în viitorul apropiat să facem și cununia religioasă și nunta propriu-zisă. Nu pot să vă spun mai multe, dar vă promit că după eveniment am să vă povestesc toate detaliile. Sunt super nerăbdătoare și entuziasmată ️”, a mai scris Denisa Hodișan  pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest