Flore Salalidis, noi probleme cu legea! Scandal de zile mari cu oamenii în uniforme!

 
+5 click pentru
galerie

Flori Salalidis umblă din nou prin tribunale. Implicată în foarte multe scandaluri cu poliţia, aceasta a făcut un nou „show” cu organele statului.

După ce a avut parte de scandalul de proporţii, din cauza filmuleţului în care apărea în costumul Evei, în faţa unor poliţişti, Flore Salalidis este implicată într-un nou proces cu oamenii legii. Se pare că în urmă cu două zile, Flore a solicitat anularea unei sancţiuni contravenţionale pe care a primit-o în judeţul Prahova.

Flore Salalidis are antecedente când vine vorba de „pericol public” la volan. Lucru pe care l-a demonstrat chiar ea, după ce s-a filmat gonind prin curbele de pe Valea Prahovei, pe contrasens. În filmare se vede clar că a încălcat grav legile de circulaţie, lucru care ar fi putut duce la o tragedie pe şosea!

Flore a intrat cu bolidul pe contrasens, într-o curbă, iar la câteva secunde, mai multe autoturisme i-au apărut în cale. Şoferii acestora au fost nevoiţi să se ferească de ea pentru a evita un accident care se putea solda cu morţi şi răniţi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest