Flore Salalidis nu-și revine la două săptămâni de la moartea mamei: „Așteptam să-mi deschidă ușa!”

 

Confesiunile vedetei la Antena Stars: ce dorință puternică avea mama sa, iar Flore Salalidis nu i-a împlinit-o.

 

Flore Salalidis nu își revine după trecerea în neființă a celei care i-a dat viață. Ispita de la Insula Iubirii este profund afectată de moartea mamei sale, deși au trecut deja două săptămâni de la tragicul eveniment. Vedeta a fost zguduită de veste, mai ales că femeia, în vârstă de 65 de ani, nu avea probleme de sănătate care să o aducă într-o stare critic într-un timp relativ scurt. De altfel, mama lui Flore s-a stins în somn.

 

Dărâmată de dispariția mamei, Flore Salalidis a vorbit în direct la Antena Stars despre ultimul dialog purtat, atunci când ispita de la Insula Iubirii a sunat-o, dar nu au stat prea mult la povești, ea fiind ostenită, iar mama a preferat atunci să o lase să se odihnească. Flore Salalidis a povestit că de curând a fost acasă la mama sa la Brașov, unde s-a întâlnit cu mai multe persoane apropiate mamei sale. Printre multele lucruri pe care le-a aflat, fosta ispită de la Insula Iubirii a aflat că mama sa își dorea un nepoțel de la ea.

 

"Nu pot sa realizez, încă este un soc. S-a întâmplat atat de repede încât nu realizez. A trecut o săptămână, este ceva crunt. Pentru mine, faptul ca nu am vorbit atatea zile cu ea pare a fi o veșnicie. Am vorbit cu ea vineri iar de atunci nu am mai apucat sa vorbesc cu ea. Nu pot sa uit, este groaznic. Acum 2 zile am intrat pentru prima dată în casa fără mama. Așteptăm să îmi deschida usa. E o tristețe fără margini. Nu pot sa discut. Cand am întrat in hainele ei a fost cea mai mare problema. Mama își dorea un nepoțel. În ultima perioada s-a ascuns de mine. Mereu a vrut sa nu ma deranjeze, sa fiu eu bine.", a povestit la Antena Stars ispita de la Insula Iubirii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest