Flori de toamnă - Ce buchete oferi în dar în funcție de ocazie?

 
+5 click pentru
galerie

Dacă toamna aceasta ai evenimente importante la care participi, fie că este o nuntă, o aniversare sau o onomastică, buchetul de flori va fi nelipsit.

Toamna buchetele de flori se caracterizează prin culori precum galben, oranj, roșu, grena, mov închis.

Află ce flori de toamnă oferi în dar din acest articol!

Ce flori sunt recomandate pentru un buchet oferit toamna?

Trandafiri - Flori foarte iubite și populare, trandafirii sunt întotdeauna o opțiune sigură. Ai grijă la culoare. Toamna alege trandafirii de culoarea piersicii, pe cei portocalii, galbeni. Alege trandafirii roz și roșii în cazul în care îi oferi persoanei iubite sau dacă îi daruiești în combinație cu alte flori.

Gerbera - Fie că este vorba de gerberă sau minigerberă, alege galbenul sau rozul și vei avea un buchet strălucitor și vesel care va transmite așadar bună dispoziție. Galbenul la flori simbolizează legăturile de prietenie, bucuria, iar rozul blândețea, fericirea și dragostea.

Hortensie - O floare delicată, specială, hortensia roz este potrivită pentru a fi oferită în dar la căsătorie, simbolizează emoția, iubirea, gratitudinea. O alegere bună în cazul unui eveniment precum căsătoria este și hortensia mov, simbol al bogăției.

Crizanteme - Optimism și bucurie transmit crizantemele oferite în dar. Alege crizantemele galbene în buchet cu gerbera de culoare roșu și contrastul creat va fi unul deosebit. Este un buchet în perfectă concordanță cu toamna de afară.

Floarea soarelui - Un buchet original este și cel în care se află floarea soarelui și îl poți oferi atât la o ceremonie precum cununia civilă, cât și în cazul unei aniversări.

Buchete de flori pentru ocazii speciale

Toamna ne bucurăm de o sumedenie de evenimente. Nunțile continuă atât în septembrie, cât și în octombrie și noiembrie (până la începerea Postului Crăciunului).

Elevii încep școala, iar pentru prima zi buchetele cu flori de toamnă sunt alegerea inspirată.

Pe 8 septembrie se sărbătorește Sfânta Maria Mică, pe 8 noiembrie Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril, iar pe 30 noiembrie Sfântul Andrei.

Prin urmare, toamna se bucură de numeroase sărbători. Indiferent de evenimentul la care participi, alege un buchet în care delicatețea și gingășia mai multor flori diferite să alcatuiască o explozie încântătoare de culori de toamnă.

Cu serviciul de livrare online pentru florilor, poți surprinde persoana dragă chiar dacă nu reușești să ajungi în acea zi la ea, chiar dacă locuiește într-un alt oraș departe de tine.

Iată mai jos buchete cu flori de toamnă potrivite pentru ocazii diverse (surse foto: Floria.ro).

Buchet de flori pentru mireasă, oferit la cununia civilă/biserică

Buchet de flori oferit pentru ziua onomastică

(Maria - 8 septembrie, Mihaela, Gabriela - 8 noiembrie, Andreea - 30 noiembrie)

Buchet de flori pentru ziua de naștere

Buchet de flori pentru doamna învățătoare/dirigintă


 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate