Florin Chilian, de nerecunoscut! Cum arată după ce a slăbit 13 kilograme, în doar 15 zile!

 
+2 click pentru
galerie

Florin Chilian este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi artişti din România. Chiar dacă nu mai este o prezenţă atât de activă în showbiz-ul românesc, admiratorii săi îl urmăresc cu atenţie in mediul online, astfel încât noua ipostază în care s-a afişat, i-a surprins pe toţi!

Florin Chilian arată mai bine ca niciodată, după ce ani la rând s-a luptat cu kilogramele în plus! Artistul a decis că trebuie să facă o schimbare majoră în viaţa lui, într-un timp cât mai scurt. Zis şi făcut! Cântăreţul a apelat la o dietă draconică, iar rezultatele au început să se vadă în mai puţin de o lună, mai precis, în doar 15 zile!

Florian Chilian le-a dezvăluit prietenilor virtuali, cum a reuşit să slăbească 13 kilograme în doar o jumătate de lună. Totodată, artistul a ţinut să menţioneze faptul că nu indică regimul pe care l-a adoptat celor care au probleme cu inima, fiind o dietă extrem de grea.

"Apă și produse bazate pe apă – cafea. Unii îi spun dieta fasting. Nu încercați această «dietă» dacă sunteti sensibili cu inima. Este cumplit de greu. Ziua a treia și a cincea sunt teribile. La mine se pare că doar asta funcționează pentru că vreau repede, imediat și mai ales pentru că nu am răbdare sau echilibru în ce fac…15 zile, 13 kg date jos. Asta pe lângă toate celelalte beneficii legate de curățarea organismului, eliminarea toxinelor, a celulelor bolnave etc", a scris Florin Chilian pe pagina sa personală.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest