Florin Constantin, dramă mare în familie! Soţia actorului din Divertis a fost internată la psihiatrie

 

Florin Constantin, actorul trupei „Divertis” a trăit o adevărată dramă, după ce soţia lui s-a îmbolnăvit din cauza unui şoc puternic pe care l-a trăit! O explozie puternică le-a mistuit apartamentul din Iaşi, iar partenera de viaţă a actorului a intrat depresie.

Cu câtiva ani în urmă, apartamentul în care actorul şi soţia lui locuiau a fost distrus în totalitate de o explozie cauzată de gaze.Partenera de viaţă a lui Florin Constantin a fost marcată de eveniment şi din cauza şocului trăit, a fost internată de două-trei ori la spital, secţia de Psihiatrie.

"Soţia mea, Iuliana, a fost internată în aceşti trei ani de două sau de trei ori, pentru că depresia era destul de severă. Mai exact a avut nevoie de un refresh", a spus actorul pentru click.ro.

După ce au trecut trei ani de la tragedie, Florin Constantin va fi despăgubit de firma răspunzătoare de explozia de gaz. Îi vor intra aproximativ 50.000 de euro în cont, bani cu care, vor să îsi cumpere o nouă locuinţă.

"Am primit în sfârşit banii, după trei ani de chin şi de stat prin chirie. O să primesc un buget care o să îmi ajungă pentru două - trei camere. De acum trebuie să căutăm casă atât eu cât şi soţia. Nu îmi mai doresc să mai stau la bloc, mă orientez pentru o casă pe pământ, nu îmi mai doresc să mai depind de vecini”, a mai menţionat Florin Constantin.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest