Florin Dumitrescu, dezvăluiri inedite din mariajul de un deceniu cu soția sa: „Nimeni nu ne dădea mai mult de o lună”

 

Chiar dacă este unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din România, când vine vorba de viața de familie a lui Florin Dumitrescu nu se știu prea multe detalii. Acum însă, în ziua în care a aniversat 10 ani de când este împreună cu partenera sa de viață, Cristina, juratul de la „Chefi la Cuțite” a făcut o serie de dezvăluiri inedite din mariajul de un deceniu.

Florin Dumitrescu și soția sa au aniversat 10 ani de când sunt împreună. Cu ocazia marelui eveniment din viața lor, juratul de la „Chefi la Cuțite” a publicat pe contul său de socializare o imagine cu partenera sa de viață, imagine care a venit însoțită de un mesaj emoționant.

„10 ani de când suntem împreună oficial. Bine, au trecut câteva zile bune, dar cam în perioada asta acum 10 ani, ne afişam împreună. Eu bucătar, ea beautywriter. Azi combinația asta e ok, e hip, e cool. Atunci, in 2010, nu era cine stie ce sa fii bucatar.”, și-a început Florin Dumitrescu declarația de dragoste.

Printre cuvintele frumoase adresate partenerei de viață, Florin Dumitrescu a dezvăluit și faptul că atunci când s-au cunoscut, niciunul dintre prietenii lor nu le dădeau mai mult de o lună împreună. Dar iată că lunile au trecut și s-au împlinit deja 10 ani de când formează o familie minunată.

„Nimeni nu ne dadea mai mult de o lună împreună. Mai toti dintre ei s-au despartit de ceva timp si noi tot impreuna si dupa 10 ani parca si mai fericiti! Atât aveam de zis. Sănătate să aveți! Te iubesc, Sima!”, a fost mesajul lui Florin Dumitrescu.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest