Florin Marin, amănunte halucinante despre testamentul lăsat de preotul gay: „E o clauză neplăcută”/ VIDEO

 

Invitat în platoul emisiunii „Showbiz Report”, Florin Marin a dezvăluit amănunte halucinante despre ce anume trebuie să respecte ca să poate intra în posesia lăsată de soțul său decedat, Philip Clements.

Florin Marin a dezvăluit ca există o clauza în testamentul preotului gay cu care a fost căsătorit care ar putea răsturna total situația. In caz de nu este respectată, toată averea ar putea ajunge în posesia fraților lui Philip Clements.

„Este o clauză puțin neplăcută în care eu trebuie să fiu după moartea soțului 28 de zile. Dar în caz de se va întâmpla ceva în perioada asta, averea se va duce în posesia fraților săi.” a dezvăluit tânărul de 27 de ani.

Mai mult decât atât, Florin Marin a dezvăluit că încă nu l-a incinerat și asta din cauza problemelor cu actele pe care le-a întâmpinat, dat fiind că certificatul de căsătorie dintre cei doi nu este recunoscut în România.

„Nici nu l-am scos de la spital. Este la morgă. Însă pentru că i s-a cerut autopsie din partea medicului, acum mă confrunt cu certificatul de căsătorie care nu este recunoscut în România. Eu am testamentul lui Philip, pentru ca știam că va fi o problemă pe tema aceasta. Ambasada UK se ocupă cu tot ce trebuie.” a mai spus Florin Marin, în cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars.

Reacție dură la adresa fraților vicarului gay

După moartea lui Philip Clements în lupta pentru avere au „răsărit” și frații său care timp de cinci ani nu au vorbit deloc cu el. Aceștia l-au numit pe Florin Marin „o lipitoare” susținând că singurul lui scop a fost sa pună mâna pe moștenirea preotului.

„Eu nu i-am cunoscut frații în 5 ani de zile. Este prima oară când i-am cunoscut și în presă, după cinci ani. Au ieșit la atac, însă nu știu de ce. Pentru că când l-am sunat pe unul dintre ei și-a cerut scuze că m-a judecat greșit. După care am aflat că au ieșit să mă atace verbal.

Conform testamentului ei nu au niciun drept, din niciun punct de vedere. Nu vreau să jignesc, nu vreau să folosesc jargoane. Sunt foarte deranjat. Dacă era 1 milion, 2 milioane de euro. A rămas o pensie de urmaș de vreo 2.000 de lire sterline până voi muri eu. E o suma frumușică, dar nu e vina mea că primesc ceva după soțul meu. Au mai rămas niște asigurări. Apartamentul a fost cumpărat de la început pe numele meu. Nu e o sumă pe care să ne luptăm.” a spus tânărul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest