Florin Marin, dornic de o nouă relație! La nici o zi de la moartea lui Philip Clements, a anunțat că e singur și disponibil

 
+2 click pentru
galerie

Florin Marin a reușit să atragă atenția tuturor, după ce și-a schimbat statusul amoros, în social media, la doar câteva ore de la moartea soțului său, Philip Clements. Gestul său a întărit ideea că s-ar fi căsătorit cu preotul gay din interes, nicidecum din iubire.

După ce Philip Clements a murit, Florin Marin a vorbit cu toate publicațiile din presa din România, cărora le-a oferit detalii despre decesul soțului, cât și despre moștenirea care urmează să îî intre în buzunare. Astfel că mare parte din articolelele scrise în care el este protagonistul, au fost distribuite pe contul său de socializare, transformându-l într-un real „altar” al știrilor și al postărilor despre moartea soțului său.

Însă ceea ce i-a uimit pe cel care îl urmăresc a fost rapiditatea cu care și-a schimbat statusul de relație în „singur”. Și chiar dacă nu este o mișcare de neînțeles, dat fiind că ăsta este adevărul, mulți l-au acuzat că a fost un gest mult prea rapid.

Ce i-a lăsat preotul gay lui Florin

Chiar dacă Philip Clements mai avea doi frați, preotul gay a decis să lase toată averea pe numele lui Florin Marin. Astfel că tânărul român va beneficia de apartamentul de lux din Capitală, în care au locuit împreună, încă din februarie, mai multe terenuri, cât și asigurările pe care Philip le avea. Mai mult decât atât, în buzunarele lui Florinel de la Vișina va intra și pensia vicarului britanic în valoare de 2.300 de lire sterline.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest