Florin Marin, într-o nouă relație, la nici două luni de la moartea fostului soț: „M-a abordat a treia zi de la deces”

 

Face ce face și șochează din nou! La nici două luni de la moartea fostului soț, Florin Marin a început o nouă relație! În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, tânarul a mărturisit că noul iubit l-a contactat chiar după trei zile de la decesul lui Clements Philip.

Telenovela cuplului format din modelul român și preotul britanic continuă și după moartea celui din urmă! Nici bine nu l-a incinerat că Florin Marin deja și-a găsit un alt partener, tot din Marea Britanie, care l-a contactat imediat după decesul fostului soț.

Mai mult de atât, românul a ținut să precizeze că deși i-a scris, el a putut să îi răspundă înapoi abia după cinci săptămâni de la moartea fostului partener, iar după aceea s-a înfiripat rapid ceva între ei, chiar dacă din cauza pandemiei de coronavirus nu au apucat să se vadă.

„Din punct de vedere sentimental am început să stau foarte bine. Nu este ceva foarte serios, deși fostul meu soț și-a dorit să îmi refac viata imediat după moartea lui, însă, eu sunt ortodox, o iau mai ușor.

Sunt cu cineva, e tot străin. Chiar din UK. Nu ne-am văzut din cauza virusului, dar vorbim prin video. M-a abordat pe instagram, a treia zi de la aflarea decesului. Și-a exprimat condoleanțele și părerile de rău și mi-a spus că mă cunoaște din anii trecuți din media și ar vrea să discute cu mine. După cinci săptămâni l-am contactat și am ascultat acea întrebare pe care o avea de la început, însă nu era momentul.” a spus Florin Marin pentru Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest