Florin Marin, la cuțite cu frații preotului gay din cauza testamentului! „Când vine vorba de avere, toată lumea vine”

 

Florin Marin se află într-un conflict de proporții cu frații soțului său, Philip Clements. Vicarul englez i-a lăsat toată averea românului, însă rudele acestuia nu se pot împăca cu ideea, motiv pentru care fac tot posibilul ca să îi pună bețe în roate și să capete o parte din moștenire.

Scandalul dintre Florin Marin și frații soțului său pentru avere pare că nu se mai termină. În cadrul emisiunii „Showbiz Report” de la Antena Stars, românul a dezvăluit că rudele lui Philip Clements i-au întors spatele atunci când era în viață, însă acum au pretenție să pună mâna pe o parte din averea lăsată.

”Nu au acceptat niciodată relația, dar nici nu m-au cunoscut niciodată în acești cinci ani de zile. Nnu și-au dorit să mă cunoască din cauza banilor. Asta a fost cea mai tare, pentru că, când este vorba de bani, toată lumea vine și spune ”Hei, hai să”.. Nu! Deci, vreau să înțeleagă ei că nu le voi da absolut nimic și dacă vor să vină la înmormântarea lui și dacă ar fii fost posibil, nu voi accepta niciodată. Conform testamentului, nu!”, a declarat Florin pentru ”Showbiz Report”.

Unul din frații lui Philip Clements pretinde că și el se află în testament și ar trebui să intre în posesia a două tablouri, însă Florin Marin a dovedit cu actele în mână că ce susține ruda fostului soț este o totală minciună.

”Nu este nimic adevărat. Nu a lăsat absolut nimic în testament. Eu i-am spus când a decedat Philip (fratelui său): ”Dacă vrei ceva din cenușa lui sau unele fotografii din casă” și el a spus: ”Da, vreau două fotografii”. După care, s-a schimbat. A spus: ”Mi-a lăsat fratele meu în testament două tablouri”. Nu, nu este adevărat!”, a adăugat tânărul.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest