Florin Marin și fostul preot gay, show la „Chefi la cuțite”! Philip Clements, ultima apariție la TV înainte de a muri/ VIDEO

 

Florin Marin și fostul preot gay au făcut show la „Chefi la cuțite”, în cea de-a șaptea ediție din sezonul 9 al emisiunii culinare. De data aceasta, românul a fost însoțit de Philip Clements, după ce în trecut s-a prezentat în fața juraților cu un partener la tânăr.

Înainte de a muri, fostul preot gay și-a însoțit soțul tinerel la „Chefi la Cuțite”, fiind și ultima sa apariție televizată. Așa cum era de așteptat, cei doi au făcut spectacol, însă se poate spune același lucru și despre preparatul lor? A fost oare pe gustul juraților?

Hotărâți să îi impresioneze pe cei trei chefi, Florin Marin și Philip Clements au pregătit o plăcintă de mere în stil englezesc. În timpul preparării, românul a vorbit în fața camerelor despre cât de fericit îl făcea împăcarea cu fostul preot gay, dat fiind că avea o pensie deloc de lepădat. Mai mult de atât, Florin a discutat și despre amanții pe care i-a avut de-a lungul timpului.

Ce răspuns a primit preparatul lor

Plăcinta cu mere în stil englezesc nu a fost pe gustul lui Scărlătescu, considerând-o mult prea dulce. În schimb, Dumitrescu a apreciat simplitatea și le-a dat și un cuțit. Sorin Bontea i-a ținut isonul ultimului jurat și le-a oferit și el un cuțit, trecând astfel în etapa următoare.

Din păcate, Philip Clements, în vârstă de 81 de ani, s-a stins între timp, iar moartea lui a ținut primele pagini ale tabloidelor din cauza luptei pe avere care s-a dat între fostul soț și cei doi frați ai săi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest