Florin Pastramă a descoperit secretul unui mariaj fericit! Cu ce o răsfață săptămânal pe Brigitte: „Mă simt o norocoasă”

 

Brigitte Pastramă este mai fericită ca niciodată! Pe lângă faptul că i s-a îndeplinit cel mai mare vis, acela de a deveni mămică, frumoasa brunetă este răsfățată de soțul său, care are grijă să nu îi lipsească nimic! 

După ce s-a tot vehiculat în presă că Brigitte și Florin Pastramă se află la un pas de divorț, iată că lucrurile nu stau deloc așa. Cei doi vor deveni părinți, în câteva luni, și chiar dacă soția omului de afaceri nu a dorit să ofere prea multe detalii din cauza superstițiilor în care crede, fericirea i se poate citi pe chip, cu ușurință.

„Am hotărât împreună cu Florin ca în momentul în care voi fi însărcinată, când va fi să fie, să fie doar al nostru. Să nu ne grăbim să facem afirmații, pentru ca sunt superstițioasă. Știți foarte bine ce am pățit data trecută că am pierdut sarcina și dacă va fi, va fi un moment numai al nostru. Și veți afla și voi bineînțeles.”, a spus ea la Antena Stars.

Și pentru că i-a îndeplinit unul dintre cele mai mari visuri, acela de a deveni tătic, Florin Pastramă face tot posibilul ca să o impresioneze pe partenera sa de viață, ori de câte ori are ocazia. Se pare că omul de afaceri este un romantic incurabil și în fiecare săptămână îi aduce lui Brigitte câte un buchet de flori.

”Mă simt o norocoasă. Nu există săptămână ca soțul meu Florin să nu-mi cumpere flori. Și de câteva zile încoace poftesc la bujori, dar pentru că mi-am dorit bujori deschiși, ce credeți, am primit! Mulțumesc iubirea mea pentru floricele.”, a spus Brigitte pe Instagram.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest