Florin Pastramă, dezvăluiri inedite din dormitor: „Acolo sunt și eu bărbat”. Cum a reacționat Brigitte/ VIDEO

 

Florin Pastramă a făcut o serie de dezvăluiri inedite din dormitor, iar reacția lui Brigitte a fost una pe măsură! Afaceristul și bruneta și-au făcut bagajele și au dat iama pe litoralul românesc pentru a se bucura de ultimele zile de căldură și de câteva momente de... relaxare în doi.

Brigitte și Florin s-au cazat într-un hotel exclusivist de patru stele care le-a oferit tot confortul dorit. În timp ce se îndreptau spre plajă, afaceristul a făcut o serie de dezvăluiri intime din viața amoroasă pe care o are cu bruneta.

Potrivit spuselor lui, cei doi au petrecut o noapte incendiară împreună, în camera de hotel, uitând pentru câteva ore de problemele pe care le au în viața de zi cu zi. Extrem de fericit după seara de amor, Florin Pastramă i-a mulțumit lui Brigitte că l-a lăsat să fie bărbat, măcar noaptea, dacă ziua este cicălit tot timpul.

„Îți mulțumesc pentru aseară. Acolo sunt eu bărbat, când vine seara, că ziua tot timpul mă cerți”, a mărturisit Florin Pastramă, în cadrul emisiunii „Brigitte și Pastramă”, de pe Antena Stars.

Cum a reacționat Brigitte

Uluită de ce a putut spune soțul ei, Brigitte i-a dat replica: „Încetează, că știi că nu-mi plac remarcile astea”, a răbufnit vedeta, în timp ce se chinuia să se dezbrace, fără a arăta prea mult din „comorile” ei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest