Florin Pastramă, gestul suprem de dragoste! Şi-a schimbat religia pentru Brigitte! „M-am botezat penticostal”

 

Florin Pastramă a făcut gestul suprem de iubire pentru actuala sa parteneră de viaţă, Brigitte. Deşi omul de afaceri s-a născut creştin ortodox, a decis să se boteze în aceeaşi religie ca cea a sufletului său pereche.

Florin Pastramă s-a cuminţit. Iar asta nu o zicem noi, ci chiar el. Acesta a decis să lase la o parte viaţa de „golănaş” şi să se dedice întru totul Domnului şi soţiei sale. La naştere a fost botezat în credinţa creştin-ortodoxă, dar pentru Brigitte s-a rebotezat, în religia soţiei sale, mai precis cea penticostală.

"Abia aştept să fac un copil. Am pus stop la viaţa pe care o aveam, cu ieşitul în weekend, la fete drăguţe. Îmi doresc să am o familie în Domnul. Am avut viaţa pe care am avut-o până la 40 de ani, nu mai vreau golăneală. Fiecare este cu religia lui, eu sunt tot penticostal. M-am născut ortodox. M-am botezat penticostal pentru Dumnezeu. Şi sora mrea este măritată cu un penticostal. Acum m-am liniştit, am tot ce îmi trebuie acasă", a spus Florin Pastramă la o emisiune tv.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest