Florin Pastramă, organizatorul principal al nunţii cu Brigitte! I-a ales ambele rochii de mireasă: „A doua a fost creaţia mea 100%”

 
+3 click pentru
galerie

Ştim prea bine cât de pretenţioase sunt femeile când vine vorba de outfit-ul zilnic. Ce să mai spunem atunci de dorinţele legate de rochia de mireasă... Dar iată că, proapeţii însurăţei Brigitte şi Florin Pastramă ne uimeşte din nou. Nu numai că afaceristul s-a ocupat, aproape în totalitate de organizarea nunţii sale, ci mai mult de atât, chiar el a fost cel care i-a ales ambele rochii de mireasă lui Brigitte. Iar ea a „dansat” aşa cum i-a „cântat” el.

Deşi toată lumea credea că bruneta a fost cea care şi-a ales ţinutele „la sânge”, iată că Florin Pastramă i-a dat pe toţi peste cap. În cadrul unei emisiuni TV, în calitate de invitaţi, cei doi au oferit detalii din culisele nunţii sale, care a avut loc weekend-ul trecut.

Afectat extrem de mult de moartea tatălui său, care a decedat cu puţin timp înainte să îl vadă însurat, Florin Pastramă a organizat evenimentul cel mare, în funcţie de ce anume şi-ar fi dorit tatăl său, după cum a mărturisit chiar Brigitte: „Am avut vreo 60-70 de invitați. Restul au fost invitații lui. Ne-am zis că vom face o nuntă așa cum și-ar fi dorit-o sau cum ar fi organizat-o tatăl lui. Și cu tradițiile pe care le-a dorit tatăl lui. Și de aceea tot el a ales și rochiile de mireasă, și prima și a doua. El a fost cel care a ales și barurile”, a spus Brigitte, la TV.

În completarea acesteia, Florin Pastramă a confirmat faptul că el a fost cel care a luat majoritatea deciziilor: „La nuntă, 80% au fost deciziile mele. I-am zis că vreau să aleg eu rochiile de mireasă. Ok, am ales eu, am fost la cunoștințele mele. A doua rochie a fost creația mea 100% și a Mihaelei, cunoștința mea”, a spus Florin Pastramă.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest